A Boldogság Egy Meleg Takaró, Charlie Brown Teljes Film Magyarul【2011】[HD-Filmek]

Rating: 6.8
A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown

A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown

A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown Teljes Film Magyarul Linus rosszul lesz, amikor megtudja, hogy látogatóba jön hozzájuk a nagymamája, aki szerint itt az ideje, hogy leszámoljon a gyerekes szokásával, dobja sutba a takaróját, amelyhez annyira ragaszkodik. Miközben fenyegetően közeledik a nagyi érkezésének napja, a kölyökbanda megpróbál segíteni rajta. Lucy különösen lelkes, hogy kigyógyítsa Linust függőségéből, ehhez a saját pszichiátriai technikáját használja. Charlie Brown is próbál segíteni, de nincs szíve látni Linus szenvedését. Végül Linus bebizonyítja, hogy mindenkinek megvan a maga biztonságot jelentő takarója.

 • Kiadás: 2011-03-29
 • Termelés: Warner Home Video /
 • Megjelenési dátum:US 2011-03-29
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown
 • Műfaj: Animációs Vígjáték Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown teljes film

Néz A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown film

Directeur de film et équipage derrière A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown

 • Andrew Beall/Director
 • Frank Molieri/Director
 • Darlie Brewster/Animation
 • Matt Williames/Animation
 • Craig Schulz/Writer
 • Craig Schulz/Producer

A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown – Filmszínészek és színésznő

 • Trenton Rogers/Charlie Brown / Schroeder (voice)
 • Andrew Beall/Snoopy (voice)
 • Amanda Pace/Sally Brown (voice)
 • Austin Lux/Linus van Pelt (voice)
 • Grace Rolek/Lucy van Pelt (voice)
 • Blesst Bowden/Violet (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown teljes film,néz A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown film online ingyen HD, Letöltés A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown teljes film 720p hd, A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown film online ingyen magyar szöveggel, watch A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown movie online full version, A boldogság egy meleg takaró, Charlie Brown full movie download

Hasonló kategóriában

7

Szörnyecskék

Szörnyecskék

Ne érje nedvesség a testét! Tartsd távol az éles fénytől! De ami a legfontosabb: hiába sír, hiába könyörög, soha, de soha ne etesd meg éjfél után! Ezeket a jótanácsokat kapja Billy legújabb kis háziállatához, a plüssmacihoz hasonlatos Gizmóhoz. Sajnos a fiú sorra megszegi a szabályokat és ez végzetes következményekkel jár. A víz hatására a kis Gizmó szaporodni kezd, az éjfél utáni lakmározás során pedig gonosz szörnyecskékké alakulnak az utódok, akik elindulnak, hogy feldúlják a kisváros nyugalmát. Útközben az uszodába is betérnek, ahonnan már ezrével özönlenek elő.

6.5

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.

7.2

Gru

Gru

Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától körülvéve itt tervezi Gru a világtörténelem legnagyobb rablását. El fogja lopni a Holdat. (Igen, a Holdat!)Gru örömét leli mindenben, ami gonosz. Arzenáljában van zsugorsugár, fagyasztósugár, valamint földi és légi harci járművek, és leigáz mindenkit, aki az útjába áll. Mígnem egy nap szembe találja magát három árva kislány elképesztő akaraterejével, akik olyasmit látnak benne, amit eddig senki más: a potenciális apukát.A világ egyik legnagyobb gonosztevője most összeakad élete legnagyobb kihívásával: három kislánnyal, akiknek neve Margo, Edith és Agnes.

8

Agymanók

Agymanók

Egy átlagos kamaszt az érzelmei irányítanak. Öröm, szomorúság, félelem és düh mind együtt jár. Riley Anderson hétköznapi tizenkét éves lány, akinek az élete egy csapásra nagyot változik, amikor ő és a családja a békés kertvárosból San Franciscóba költöznek, az édesapja új állása miatt. A kislány életét, a tudatában emberi személyként élő érzelmek határozzák meg, akikre ugyancsak nagy hatást gyakorolnak a kelletlen változások. És, ha az érzelmek közt zavar támad, az mind-mind kivetül Riley-ra is. Ráadásul Riley leghatározóbb érzelme, Derű véletlenül nagy zűrzavart okoz a kislány fejében, ami immár nemcsak az érzelmeket, de Riley egész lényét is befolyásolhatja.

CategoriesEgyéb kategória