Abraham Lincoln, A Vámpírvadász Teljes Film Magyarul【2012】[HD-Filmek]

Rating: 5.6
Abraham Lincoln, a vámpírvadász

Abraham Lincoln, a vámpírvadász

Abraham Lincoln, a vámpírvadász Teljes Film Magyarul 1818, Indiana. A hold fénye egy sűrűn erdőn hatol keresztül, ami egy kis kalyibát vesz körül, ahol a 9 éves Abraham Lincoln egy rejtélyes betegség miatt haldokló édesanyja előtt térdel. A gyászoló Abe csak később tudja meg, hogy édesanyja halálát nem más, mint egy vámpír okozta. Ettől a pillanattól kezdve Lincoln életét a tanulásnak és az önfeláldozásnak szenteli. A test és az elme tökéletes urává akar válni, és mindezt egyetlen cél érdekében – Abe legendás termetével, erejével és mesteri fejszehasználatával bosszút állni indul, és ez az út, ami később a Fehér házig vezet. Miközben Abraham Lincoln rabszolgák millióinak felszabadításáért küzd, az élőhalottak seregévek is csatározik, szembeszállva a sötétséggel, ami évszázadok óta taszítja rettegésbe az emberek világát.

 • Kiadás: 2012-06-20
 • Termelés: Bazelevs Production / Tim Burton Productions / Abraham Productions / Location Gourmet / 20th Century Fox /
 • Megjelenési dátum:US 2012-06-20
 • A film költségvetése:$69,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Abraham Lincoln, a vámpírvadász
 • Műfaj: Akció Fantasy Horror

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Abraham Lincoln, a vámpírvadász teljes film

Néz Abraham Lincoln, a vámpírvadász Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Abraham Lincoln, a vámpírvadász film

Directeur de film et équipage derrière Abraham Lincoln, a vámpírvadász

 • Seth Grahame-Smith/Screenplay
 • Tim Burton/Producer
 • Jim Lemley/Producer
 • Henry Jackman/Music
 • Caleb Deschanel/Director of Photography
 • William Hoy/Editor

Abraham Lincoln, a vámpírvadász – Filmszínészek és színésznő

 • Benjamin Walker/Abraham Lincoln
 • Dominic Cooper/Henry Sturgess
 • Anthony Mackie/Will Johnson
 • Mary Elizabeth Winstead/Mary Todd Lincoln
 • Rufus Sewell/Adam
 • John Rothman/Jefferson Davis

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Abraham Lincoln, a vámpírvadász teljes film,néz Abraham Lincoln, a vámpírvadász film online ingyen HD, Letöltés Abraham Lincoln, a vámpírvadász teljes film 720p hd, Abraham Lincoln, a vámpírvadász film online ingyen magyar szöveggel, watch Abraham Lincoln, a vámpírvadász movie online full version, Abraham Lincoln, a vámpírvadász full movie download

Hasonló kategóriában

5.8

Penge: Szentháromság

Penge: Szentháromság

Penge, a világ legelszántabb vámpírgyilkosa visszatér egy harmadik, egyben utolsó ütközet kedvéért. A vámpírvadász éveken át az éjszaka leple alatt harcolt a vérszívók ellen, de most, hogy az FBI vérdíjat tűzött ki a fejére, kénytelen kimerészkedni a napfényre, hogy egyesítse erőit egy emberekből álló vámpírvadász klánnal, melynek létezéséről még csak nem is tudott. Oldalán két rettenthetetlen ifjúval, Abigaillel és Hanniballal Penge egy ősi ellenfél nyomába szegődik, aki nem más, mint a legelső vámpír, minden vérszívó őse: Drakula.

6.2

Az ismeretlen Drakula

Az ismeretlen Drakula

Bram Stoker klasszikus történetének legújabb feldolgozásában a havasalföldi fejedelem, III. Karóbahúzó Vlad történetét ismerhetjük meg. Az uralkodó nem a saját érdekeit tartja szem előtt, a legfontosabb az számára, hogy megmentse a birodalmat és ezzel együtt a családját is. Ehhez pedig kénytelen alkut kötni a gonosszal, egy olyan „szerződést” amelynek következtében ő maga is pokoli szörnyeteggé válik és így vonul be a történelembe.

7.3

Interjú a vámpírral

Interjú a vámpírral

A halhatatlanok köztünk járnak. Louis, az arisztokratikus, szomorú tekintetű vámpír megjelenik egy fiatal riporternél, hogy a lehető leghitelesebb forrásként beszámoljon neki a vámpírok életének minden részletéről. Története 200 évvel korábban kezdődik: a vámpír Lestat végtelenül gonosz, ám ellenállhatatlan egyénisége rabul ejti a fiatal és gazdag Louist. A különös mámor vonzásában a fiú az elátkozottak sorsát, a halhatatlanságot választja: átalakul vámpírrá. Ettől kezdve élete folyamatos szenvedéssé válik: ahhoz, hogy éljen, ölnie kell.

6.1

Van Helsing

Van Helsing

Van Helsing ádáz elszántsággal küzd a Gonosz és az általa létrehozott teremtmények ellen. A szörnyvadász a vatikáni székhelyű titkos szervezet szolgálatában áll. Legújabb megbízatása a sötét legendák földjére, Erdélybe szólítja, hogy leszámoljon a sötétség urával, Drakula gróffal. Feladata égetően sürgős, mert a régi cigány család utolsó sarját, Anna hercegnőt kell segítenie. A lány ősei fogadalmat tettek a gróf elpusztítására, és ha ő is odavész, mindannyian elkárhoznak. Anna és Van Helsing együtt száll harcba Drakula és félelmetes segítői, Frankenstein szörnyetege és a Farkasember ellen.

CategoriesEgyéb kategória