Marvel-rövidfilm: Útban Thor Pörölyéért Teljes Film Magyarul【2011】[HD-Filmek]

Rating: 7.1
Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért

Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért

Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért Teljes Film Magyarul Coulson ügynök útban Thor pörölyéért megáll egy vegyesboltban, és belebotlik egy rablásbsa.

 • Kiadás: 2011-10-25
 • Termelés: Marvel Studios /
 • Megjelenési dátum:US 2011-10-25
 • A film költségvetése:$500,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért
 • Műfaj: Sci-Fi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért teljes film

Néz Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért film

Directeur de film et équipage derrière Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért

 • Leythum/Director
 • Eric Pearson/Writer
 • Danelle Hand/Producer
 • Jacob Mosler/Producer
 • Martha Smith/Producer
 • Jonathan Block-Verk/Executive Producer

Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért – Filmszínészek és színésznő

 • Clark Gregg/Agent Phil Coulson
 • Jessica Manuel/Clerk
 • Jeff Prewett/Robber 1
 • Zach Hudson/Robber 2

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért teljes film,néz Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért film online ingyen HD, Letöltés Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért teljes film 720p hd, Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért film online ingyen magyar szöveggel, watch Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért movie online full version, Marvel-rövidfilm: Útban Thor pörölyéért full movie download

Hasonló kategóriában

7.3

Amerika Kapitány: Polgárháború

Amerika Kapitány: Polgárháború

Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

7.4

Superman halála

Superman halála

Miután Doomsday hatalmas pusztításba kezd, az Igazság Ligája kénytelen közbelépni. De mivel senki sem bír a szörnnyel, Supermanre hárul a feladat, hogy legyőzze. Hosszas harc után sikerül legyőznie őt de ez Superman életébe kerül.

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

7.7

A sötét lovag: Felemelkedés

A sötét lovag: Felemelkedés

Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen.

CategoriesEgyéb