Nightmare At School Teljes Film Magyarul【2007】[HD-Filmek]

Rating: 0
Nightmare at School

Nightmare at School

Nightmare at School Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2007-10-26
 • Termelés:
 • Megjelenési dátum:CA 2007-10-26
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Nightmare at School
 • Műfaj: Animációs Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Nightmare at School teljes film

Néz Nightmare at School Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Nightmare at School film

Directeur de film et équipage derrière Nightmare at School

 • Catherine Arcand/Director
 • Catherine Arcand/Writer

Nightmare at School – Filmszínészek és színésznő

  A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Nightmare at School teljes film,néz Nightmare at School film online ingyen HD, Letöltés Nightmare at School teljes film 720p hd, Nightmare at School film online ingyen magyar szöveggel, watch Nightmare at School movie online full version, Nightmare at School full movie download

  Hasonló kategóriában

  6.6

  Disney : Mickey és a futóbab

  Disney : Mickey és a futóbab

  Kalandra fel! A klasszikus Walt Disney-kisfilmeket csokorba szedő rajzfilmgyűjtemény minden darabja más és más meglepetéssel, mókával és izgalommal szolgál!A Mickey és a futóbab csodálatos meséjében visszatérnek a legnépszerűbb Disney-kedvencek. A Babszem Jankó történetén alapuló kisfilmben Mickey, Donald kacsa és Goofy egy égig érő paszulyszáron felmásznak egy másik világba, ahol minden óriási. Hatalmasak a fák, a virágok, az ételek, a kastély és persze Willy, az aranyhárfát őrző félelmetes óriás sem kicsi. Vajon sikerül-e Mickeynek és barátainak túljárni az óriás eszén, és hazajutnak-e valaha?

  6.2

  Holnapolisz

  Holnapolisz

  Frank, az egykori gyerekzseni és Casey, a mindig optimista, tudományos érdeklődésű tinédzser közös álmot kergetnek. Hogy végzetüket beteljesítsék, egy veszélyekkel teli küldetésbe kezdenek, amelynek keretében szeretnék megtalálni a térben és időben meghatározhatatlan helyen fekvő titokzatos helyet, amelyet Holnapolisz néven ismernek. Tettük azonban nem csak rájuk, hanem az egész világra hatással van, amely így akár örökre megváltozhat.

  6.5

  Feledés

  Feledés

  A Föld a jövõben a felismerhetetlenségig megváltozott. Ebben a jövõben egy ember szembenéz a múlttal, és harcba indul az emberiség megmentéséért. Jack Harper az egyik utolsó robotrepülõ szerelõ, aki a Földön állomásozik. Egy nagyszabású hadmûvelet része õ, melynek során az élethez nélkülözhetetlen forrásokat vonnak ki a Földrõl a több évtizedes háború után, és egy szörnyû fenyegetés árnyékában. Ám Jack küldetésének nemsokára vége. Több ezer méter magasan járõrözik a lélegzetelállító égbolton, de az élete a feje tetejére áll, amikor megment egy gyönyörû idegent egy lezuhant ûrhajóból. A nõ érkezése olyan események láncolatát indítja be, melyek során Jack kénytelen megkérdõjelezni mindent, amit tud, és az emberiség sorsa az õ kezébe kerül.

  7.7

  A sötét lovag: Felemelkedés

  A sötét lovag: Felemelkedés

  Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen.

  CategoriesEgyéb kategória