A Végső Megoldás: Halál Teljes Film Magyarul【1992】[HD-Filmek]

Rating: 6.3
A végső megoldás: Halál

A végső megoldás: Halál

A végső megoldás: Halál Teljes Film Magyarul Bár Ellen Ripley sikeresen megmenekült, amikor űrhajója lezuhan a Fiorina 161 bolygón, a balesetet Newt és Bishop nem éli túl. A Fiorina 161-rol hamar kiderül, hogy a bolygó nem más, mint egy fegyenctelep, ahol a magukra hagyott rabokra van bízva, hogyan maradnak életben. Ripley-nek hamar rá kell jönnie arra, hogy bár társai meghaltak, nem ő maradt a hajó egyetlen utasa. Noha titokzatos útitársa gyilkos szándékkal érkezett, Ripley hamar rájön arra is, hogy nem a titokzatos idegen a legfélelmetesebb ellenfele.

 • Kiadás: 1992-05-22
 • Termelés: Brandywine Productions / 20th Century Fox /
 • Megjelenési dátum:GB 1992-05-22
 • A film költségvetése:$50,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A végső megoldás: Halál
 • Műfaj: Sci-Fi Akció Horror

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A végső megoldás: Halál teljes film

Néz A végső megoldás: Halál Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A végső megoldás: Halál film

Directeur de film et équipage derrière A végső megoldás: Halál

 • David Fincher/Director
 • Alex Thomson/Director of Photography
 • Elliot Goldenthal/Original Music Composer
 • David Giler/Screenplay
 • Walter Hill/Screenplay
 • Larry Ferguson/Screenplay

A végső megoldás: Halál – Filmszínészek és színésznő

 • Sigourney Weaver/Lt. Ellen Louise Ripley
 • Charles S. Dutton/Leonard Dillon
 • Charles Dance/Jonathan Clemens
 • Pete Postlethwaite/David Postlethwaite
 • Ralph Brown/Francis Aaron
 • Paul McGann/Walter Golic

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A végső megoldás: Halál teljes film,néz A végső megoldás: Halál film online ingyen HD, Letöltés A végső megoldás: Halál teljes film 720p hd, A végső megoldás: Halál film online ingyen magyar szöveggel, watch A végső megoldás: Halál movie online full version, A végső megoldás: Halál full movie download

Hasonló kategóriában

8.1

A nyolcadik utas: a Halál

A nyolcadik utas: a Halál

A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley azonban nem törődik bele a halálba.

5.9

Alien: Covenant

Alien: Covenant

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David, a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

8.2

Csillagok között

Csillagok között

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.

5.9

A Mars-mentőakció

A Mars-mentőakció

A Mars-1 expedíció különös anyagot talál a vörös bolygó felszínén 2020-ban. Egy hirtelen kitört vihar azonban elsöpri őket. Expedíció indul az egyetlen túlélő megmentésére. Vezetője Woody Blake, a tagjai pedig Blake felesége, Terri, a navigátor Phil, valamint Jim McConnell, az első csapat kijelölt vezetője, aki a felesége halála miatt végül nem indult el az útra. Sok probléma és az egyik társuk elvesztése után a Marson megtalálják a túlélőt, aki elmondja, hogy a furcsa anyag valójában egy hatalmas szobor, amely jeleket sugároz. Miután megfejtik azokat, bejutnak a szobor belsejébe, amely minden várakozásukat felülmúlja.

CategoriesEgyéb kategória