Bad Boys 2. – Már Megint A Rosszfiúk Teljes Film Magyarul【2003】[HD-Filmek]

Rating: 6.4
Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk

Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk

Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk Teljes Film Magyarul A miami drog-nyomozók, Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy. Tapia (Jordi Mollá), a könyörtelen drogbáró ellenőrzése alá akarja vonni az egész város jól jövedelmező drogkereskedelmét, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. Bonyolítja a helyzetet, hogy Marcus gyönyörű húga, Syd (Gabrielle Union), aki mellesleg titkos ügynök, egész véletlenül az események sűrűjébe keveredik, és igen kínos, sőt kockázatos helyzetbe hozza hőseinket.

 • Kiadás: 2003-07-18
 • Termelés: Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films / Columbia Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2003-07-18
 • A film költségvetése:$130,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk
 • Műfaj: Kaland Akció Vígjáték Thriller Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk teljes film

Néz Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk film

Directeur de film et équipage derrière Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk

 • Michael Bay/Director
 • George Gallo/Characters
 • Ron Shelton/Screenplay
 • Jerry Stahl/Screenplay
 • Jerry Bruckheimer/Producer
 • Chad Oman/Executive Producer

Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk – Filmszínészek és színésznő

 • Martin Lawrence/Detective Marcus Burnett
 • Will Smith/Detective Mike Lowrey
 • Jordi Mollà/Hector Juan Carlos ‘Johnny’ Tapia
 • Gabrielle Union/Sydney ‘Syd’ Burnett
 • Peter Stormare/Alexei
 • Theresa Randle/Theresa Burnett

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk teljes film,néz Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk film online ingyen HD, Letöltés Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk teljes film 720p hd, Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk film online ingyen magyar szöveggel, watch Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk movie online full version, Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Beverly Hills-i zsaru 2.

Beverly Hills-i zsaru 2.

Axel Foley még mindig nevetőgörcsöt kap, ha arra az éjszakára gondol, amikor banánt dugott egy Beverly Hills-i rendőrautó kipufogócsövébe. Első kaliforniai látogatása során olyan hullámokat kavart maga körül, amilyet még nem látott Beverly Hills. Jelenleg azonban Detroitban tartózkodik, és nyomozói teendőit végzi, amikor hírt kap Beverly Hillsből, hogy az ottani rendőrfőnököt súlyosan megsebesítette egy orvlövész. Foley-nak természetesen nem kell kétszer mondani, hogy menjen segíteni, azonnal a helyszínre utazik. S amint megjelenik, Kalifornia legelitebb környékén azonnal elszabadul a pokol.

5.8

Beverly Hills-i zsaru 3.

Beverly Hills-i zsaru 3.

Axel Foley, mialatt egy autólopási ügyön dolgozik, eljut egy olyan hálózathoz, s keresztezi olyan embereknek a dolgát, mely sokkal nagyobb üzlet, mint ahogy azt Ő korábban gondolta. Kiderül, hogy ugyanazok az emberek, akik lelőtték főnökét, most pénzhamisítási hálózatot működtetnek Los Angelesben. Így Axel ismét Beverly Hillsbe utazik, hogy segítségére legyen barátainak.

6.6

Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?

Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?

Lowrey (Will Smith) igazi nőfaló, míg barátja, Burnett (Martin Lawrence) példás és rendszerető családapa. Mi bennük a közös? Csak annyi, hogy ők ketten a miami rendőrség legelvetemültebb nyomozói. Hogy megőrizzék egy gyilkosság csinos szemtanújának a bizalmát, minden különbözőségük ellenére kénytelenek szerepet cserélni. Na meg mindazt, ami ezzel jár: lakást, személyiséget, ágyat, barátnőt, feleséget. Mindezt egy ügyért, melynek hátterében az a százmillió dollár értékű kokain áll, ami egyszer már előkerült, aztán lába kelt. Ráadásul egy szép nő is belekeveredik az ügybe, akit hamarosan örökre elhallgattatnak. Csupán egy valaki tudja, ki áll mindennek a hátterében és azonosíthatja a tettest, a lehengerlő Julie (Téa Leoni).

6.2

Tolvajtempó

Tolvajtempó

Minden szakmának megvannak a maga sztárjai: ha autótolvajra van szükség, Memphisnél nincs jobb. Gyors, pontos, megbízható és nem ismer lehetetlent. Ám ezúttal ő sem hisz benne, hogy sikerülhet. Ötven jól őrzött luxusautót kell egy éjszaka alatt elkötnie és biztos helyre vezetnie. Azonnal nemet mondana, ha nem a maffia volna a megbízója és a tét nem az öccse élete lenne. Hamarosan összeáll a csapat és turbósebességgel felpörögnek az események, miközben üldözések, cselek, hazugságok, árulások és karambolok követik egymást szédült tempóban.

CategoriesEgyéb kategória