Karácsonyi Lidércnyomás Teljes Film Magyarul【1993】[HD-Filmek]

Rating: 7.8
Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás Teljes Film Magyarul Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

 • Kiadás: 1993-10-09
 • Termelés: Tim Burton Productions / Skellington Productions Inc. / Touchstone Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 1993-10-09
 • A film költségvetése:$18,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Karácsonyi lidércnyomás
 • Műfaj: Fantasy Animációs Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Karácsonyi lidércnyomás teljes film

Néz Karácsonyi lidércnyomás Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Karácsonyi lidércnyomás film

Directeur de film et équipage derrière Karácsonyi lidércnyomás

 • Michael McDowell/Adaptation
 • Caroline Thompson/Screenplay
 • Tim Burton/Producer
 • Denise Di Novi/Producer
 • Don Hahn/Producer
 • Danny Elfman/Original Music Composer

Karácsonyi lidércnyomás – Filmszínészek és színésznő

 • Chris Sarandon/Jack Skellington (voice)
 • Danny Elfman/Jack Skellington (singing) / Barrel / Clown with the Tear away Face (voice)
 • Catherine O’Hara/Sally / Shock (voice)
 • William Hickey/Dr. Finkelstein (voice)
 • Glenn Shadix/Mayor (voice)
 • Paul Reubens/Lock (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Karácsonyi lidércnyomás teljes film,néz Karácsonyi lidércnyomás film online ingyen HD, Letöltés Karácsonyi lidércnyomás teljes film 720p hd, Karácsonyi lidércnyomás film online ingyen magyar szöveggel, watch Karácsonyi lidércnyomás movie online full version, Karácsonyi lidércnyomás full movie download

Hasonló kategóriában

7.5

Aranyhaj és a nagy gubanc

Aranyhaj és a nagy gubanc

A királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözői elől, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörű és bátor Aranyhaj. Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tűnik, eljött. Alkut köt hát a jóképű tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intő, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája.

7.6

Aladdin

Aladdin

Egy elvarázsolt város szívében Aladdin és csintalan majma, Abu harcba indul, hogy kiszabadítsák Jázmin hercegnőt.Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Genie tűnik elő, és felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel elindul Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása.

7.2

Pán Péter

Pán Péter

Ki ne hallott volna már Pán Péterről, a repülő kisfiúról, aki nem akar felnőni? Wendy Londonban élt egy magas házban a mamájával, a papájával és két öccsével, Johnnal és Michaellel. Mesés kalandok egész sora veszi kezdetét, amikor Pán Péter meglátogatja a három kis lurkót, és elviszi őket Sohaországba, ahol a gyerekek soha nem nônek fel. Csingiling, a tündéri tündér és egy csipetnyi tündérpor segítségével a testvérek megtanulnak repülni, és segítenek Pán Péternek, hogy legyőzze a félelmetes és gonosz Hook kapitányt. Walt Disney ebben a filmjében is csodát művelt.

6.9

Csipkerózsika

Csipkerózsika

A Grimm-testvérek meséjének főhőse a szépséges Auróra hercegnő, akit születésekor átokkal sújt egy gonosz boszorkány: az átok szerint mielőtt nagykorú lesz a lány, egy mérgezett tű szúrása végez majd vele! A mit sem sejtő hercegnő sorsát apja három jószívű tündérre bízza, akik mindent elkövetnek, hogy ne teljesedjék be az átok, de hiába. A végzetet elkerülni még ők sem tudják, csupán enyhíteni a gonosz boszorkány átkának hatását: amikor Auróra megszúrja magát, nem hal meg, csak hosszú álomba szenderül, amelyből csak egy herceg szerelmes csókja ébresztheti fel!

CategoriesEgyéb kategória