Karácsonyi Lidércnyomás Teljes Film Magyarul【1993】[HD-Filmek]

Rating: 7.8
Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás Teljes Film Magyarul Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

 • Kiadás: 1993-10-09
 • Termelés: Tim Burton Productions / Skellington Productions Inc. / Touchstone Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 1993-10-09
 • A film költségvetése:$18,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Karácsonyi lidércnyomás
 • Műfaj: Fantasy Animációs Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Karácsonyi lidércnyomás teljes film

Néz Karácsonyi lidércnyomás Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Karácsonyi lidércnyomás film

Directeur de film et équipage derrière Karácsonyi lidércnyomás

 • Michael McDowell/Adaptation
 • Caroline Thompson/Screenplay
 • Tim Burton/Producer
 • Denise Di Novi/Producer
 • Don Hahn/Producer
 • Danny Elfman/Original Music Composer

Karácsonyi lidércnyomás – Filmszínészek és színésznő

 • Chris Sarandon/Jack Skellington (voice)
 • Danny Elfman/Jack Skellington (singing) / Barrel / Clown with the Tear away Face (voice)
 • Catherine O’Hara/Sally / Shock (voice)
 • William Hickey/Dr. Finkelstein (voice)
 • Glenn Shadix/Mayor (voice)
 • Paul Reubens/Lock (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Karácsonyi lidércnyomás teljes film,néz Karácsonyi lidércnyomás film online ingyen HD, Letöltés Karácsonyi lidércnyomás teljes film 720p hd, Karácsonyi lidércnyomás film online ingyen magyar szöveggel, watch Karácsonyi lidércnyomás movie online full version, Karácsonyi lidércnyomás full movie download

Hasonló kategóriában

5.5

Télapu 2: Veszélyben a karácsony

Télapu 2: Veszélyben a karácsony

Scott Calvin (Tim Allen) mindenidők legjobb Télapója, de még neki is meggyűlik a baja a munkaadójával. Hiába az apró alkalmazottak megtisztelő elismerése, a munkaszerződés az Északi sarkon is kötelez. Ezek szeint a menő Mikulásnak karácsonyig feleséget kell kerítenie különben ugrik a vezetői állása. Scott gyorsan helyettes után néz és elindul a minden eddigi feladatnál nehezebbnek ígérkező párkeresésre.

6.9

Csipkerózsika

Csipkerózsika

A Grimm-testvérek meséjének főhőse a szépséges Auróra hercegnő, akit születésekor átokkal sújt egy gonosz boszorkány: az átok szerint mielőtt nagykorú lesz a lány, egy mérgezett tű szúrása végez majd vele! A mit sem sejtő hercegnő sorsát apja három jószívű tündérre bízza, akik mindent elkövetnek, hogy ne teljesedjék be az átok, de hiába. A végzetet elkerülni még ők sem tudják, csupán enyhíteni a gonosz boszorkány átkának hatását: amikor Auróra megszúrja magát, nem hal meg, csak hosszú álomba szenderül, amelyből csak egy herceg szerelmes csókja ébresztheti fel!

7.4

A halott menyasszony

A halott menyasszony

Egy kis faluban, valamikor a 19. század derekán két család a gyermekeik esküvőjére készül. Mindenki boldog, a két házasulandó fiatalt kivéve. Victor és Victoria az esküvő előestéjén találkoznak először. A menyegzőpróbán Victor belezavarodik a házassági eskü szövegébe, az erdőbe megy gyakorolni a szöveget. Végül annyira belejön a szerepébe, hogy egy öreg fa gyökerére húzza a jegygyűrűt. A gyökér azonban nem az, aminek látszik. Victor akaratán kívül eljegyezte magát a Halott Menyasszonnyal, akinek szíve régóta megszűnt dobogni, ám szüntelenül keresi az igaz szerelmet és a társat, aki megosztja vele örök nyugodalmát.

6.5

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.

CategoriesEgyéb kategória