Scooby-Doo – A Nagy Csapat Teljes Film Magyarul【2002】[HD-Filmek]

Rating: 5.7
Scooby-Doo - A nagy csapat

Scooby-Doo – A nagy csapat

Scooby-Doo – A nagy csapat Teljes Film Magyarul Szerencsére mindig vannak, akik szívesen megmentik a világot. Amikor a Rejtély Rt. tagjai hírét veszik, hogy egy távoli, titkos szigeten valaki világuralomra készülődve kísértet-tenyésztésbe kezd, habozás nélkül akcióba lendülnek. Pedig ránézésre nem tűnnek túl félelmetesnek: négy fura kamasz, két fiú, két lány egy ócska autóban, kíséretükben egy beszélő dán doggal. Jó az, ha rájuk van bízva a világ jövője? Jobb már nem is lehetne! Cégük szörny- és rémelhárításra, kísértetkergetésre és démondöntésre szakosodott. Mindent tudnak erről az iparról, és rajtaveszt, aki alábecsüli őket. Mától van mitől félni a kísérteteknek.

 • Kiadás: 2002-06-14
 • Termelés: Atlas Entertainment / Mosaic Media Group / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2002-06-14
 • A film költségvetése:$84,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Scooby-Doo – A nagy csapat
 • Műfaj: Rejtély Kaland Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Scooby-Doo – A nagy csapat teljes film

Néz Scooby-Doo – A nagy csapat Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Scooby-Doo – A nagy csapat film

Directeur de film et équipage derrière Scooby-Doo – A nagy csapat

 • Joseph Barbera/Executive Producer
 • Robert Engelman/Executive Producer
 • William Hanna/Executive Producer
 • Andrew Mason/Executive Producer
 • Kelley Smith-Wait/Executive Producer
 • Charles Roven/Producer

Scooby-Doo – A nagy csapat – Filmszínészek és színésznő

 • Freddie Prinze Jr./Fred Jones
 • Sarah Michelle Gellar/Daphne Blake
 • Matthew Lillard/Norville Rogers (“Shaggy”)
 • Linda Cardellini/Velma Dinkley
 • Rowan Atkinson/Emile Mondavarious
 • Neil Fanning/Scooby-Doo (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Scooby-Doo – A nagy csapat teljes film,néz Scooby-Doo – A nagy csapat film online ingyen HD, Letöltés Scooby-Doo – A nagy csapat teljes film 720p hd, Scooby-Doo – A nagy csapat film online ingyen magyar szöveggel, watch Scooby-Doo – A nagy csapat movie online full version, Scooby-Doo – A nagy csapat full movie download

Hasonló kategóriában

4.3

Vétek

Vétek

Ambyr Chambers játssza az önálló tudatra ébredt gépezetet, amely kereket old. Nem csak Willis emberei vadásznak rá, hanem a Thomas Jane által megformált zsaru is el akarja kapni, aki mindenáron be akarja záratni a vállalatot.

6.4

Gyerekjáték

Gyerekjáték

Charles Lee Ray, a hírhedt fojtogató éppen nagyon menekül mivel a rendõrség egy oszlopos tagja éppen üldözi õt. A macska-egér végkifejletében Charlest halálos lövés éri, aki utolsó leheletével áttteleportálja a lelkét egy játék figurába. Andy Barclay akaratos kis fickó és egy babát akar. Anyja eleget tesz kérésének és egy csövestõl vesz egyet 50 dollárért. Otthon nagy az öröm, de a baba aktivizálja magát és lemészárol mindenkit a kis fíú segitségével. Mivel a Barclay gyereknek fedte fel magát, csak az õ testében válhat megint emberré.

6.5

007 - Élni és halni hagyni

007 – Élni és halni hagyni

James Bond egyszerű ügyben kezd vizsgálódni, de hamarosan észreveszi, hogy rejtélyes merényletek céltáblájává vált. Ellenfelei ezúttal a fekete mágia alkalmazásától sem riadnak vissza. Lassan kiderül, hogy az egész ügy hátterében Kananga áll, akit az alvilágban csak Mister Big néven ismernek. Mivel több tonna heroin forog kockán, a bűnöző nem ismer tréfát. Igencsak megszorongatná Bond nyakát, ha az nem lelne szövetségesre Solitaire-ben, a gyönyörű jósnőben. És nem olyan könnyű térdre kényszeríteni a 007-es ügynököt, aki holtbiztosan üt és lő, de semmi sem hozza ki sodrából. Meg sem kottyan neki néhány éhes krokodil vagy részvétel egy véres voodoo-szertartáson. Egyetlen gyengéje talán a gyengébb nem. De James Bondot nem kell félteni.

6.3

Ideglelés

Ideglelés

1994 októberében három főiskolás belevág, hogy filmet csináljon a hírhedt Blair-i boszorkányról, akinek szelleme állítólag már kétszáz éve kísért a környéken. A három fiatal nyom nélkül eltűnik az erdőben, ám a kamera egy év múlva előkerült, benne a hátborzongató filmfelvétellel. Napjaink legnépszerűbb kultuszfilmjét 35 ezer dolláros amatőr költségvetésből forgatták és hihetetlen sikert aratott előbb Amerikában, majd az egész világon – és bevétele csak az amerikai mozikban meghaladta a 140 millió dollárt.

CategoriesEgyéb kategória