Jackie Chan A Szmokinger Videa

Jackie Chan A Szmokinger Videa teljes film, Jackie Chan A Szmokinger Videa film online magyarul, Jackie Chan A Szmokinger Videa videa

.

jackie+chan+a

Jackie Chan - A szépfiú

Jackie Chan - A szépfiú

Jackie Chan - A szépfiú    12 February 1999
6
TMDb: 6/10 148 votes
Nézd online

Ezúttal Jackie Chan barátunk megtört női szívet ment. A rosszfiúk lábait pedig megszokott modorában gáncsolja! Ah Bu (Qi Shu), egy csinos tajvani lány romantikus üzenetet talál a tengerparton egy palackba zárva. Hongkongba utazik, hogy megtalálja álmai lovagját. Sajnos valami félreértés történt, ugyanis Albert (Tony Leung Chiu Wai) meleg fiatalember. Jackie (Jackie Chan), egy milliomos agglegény bankár vigasztalja a kiábrándult lányt. A románcot megzavarják Jackie üzleti riválisának, régi barátjának fenyegetései. Ah Bu önjelölt vőlegénye érkezik felbőszülten Hongkongba. Állítólag a lány hasonlít egy maffiózó eltűnt barátnőjére. A szálak nyomán a kíváncsi Jackie is Tajvanba jut.

Jackie Chan és a Kung-fu kölyök

Jackie Chan és a Kung-fu kölyök

Jackie Chan és a Kung-fu kölyök    03 July 2009
4.9
TMDb: 4.9/10 29 votes
Nézd online

Jackie Chan a legyőzhetetlen kung-fu mester, aki sajátos stílusban vezeti elő művészetét. Amikor Zhang őt választja mesteréül, tudja, hogy a kung-fu órákon életvezetési tanácsokat is bőven kap majd.

Jackie Chan: A nagy Balhé

Jackie Chan: A nagy Balhé

Jackie Chan: A nagy Balhé    22 December 1983
7.1
TMDb: 7.1/10 153 votes
Nézd online

Kínában, az 1900-as évek elején járunk. A haditengerészet tehetetlenül nézi egy csempészbanda kalózkodását - az ördögi Lo vezette renegátok rettegésben tartják az egész vidéket. Dragon Ma (Jackie Chan - Csúcsformában, A tiltott királyság) nem nézi tétlenül a haditengerészet kudarcait: elhatározza, hogy mindenáron megállítja a gonosztevőket.

A Sárkány nyomában: Jackie Chan és elveszett családja

A Sárkány nyomában: Jackie Chan és elveszett családja

A Sárkány nyomában: Jackie Chan és elveszett családja    22 August 2003
6.7
TMDb: 6.7/10 3 votes
Nézd online

Jackie Chan magánéletébe ritkán nyerhetünk bepillantást. Ebből a dokumentumfilmből nem csupán egy szupersztár családjának története bontakozik ki, hanem Kína történelmének egy balszerencsés időszakát is megismerhetjük. Chan sokáig úgy tudta, hogy egy alacsony sorban élő és keményen dolgozó családban született egyetlen gyermekként az 1950-es években. Amikor anyja gyógyíthatatlan beteg lesz, apja úgy dönt, elmeséli a család igazi történetét a fiának. Jackie szülei egyáltalán nem egyszerű famíliából származtak, Kínában pedig él néhány elveszett fivére és nővére, sőt a családneve sem Chan. A film összerakja annak a rendkívüli gyermekkornak a darabkáit, amelyet Jackie és testvérei átéltek. Fellebben a fátyol a titkokról, a két világháború közti Kína viharos évtizedeinek, a kétségbeesett családjaiktól elszakított gyermekeknek sorsáról. A kommunisták és a nacionalisták között zajló polgárháborúnak történetéről, a tragikus kulturális forradalomról.

Jackie Chan: Ikerhatás 2.

Jackie Chan: Ikerhatás 2.

Jackie Chan: Ikerhatás 2.    12 August 2004
4.9
TMDb: 4.9/10 31 votes
Nézd online

Naprendszer, Föld-bolygó, a nem túl távoli jövőben. A fényárban úszó pompázatos toronyházak az égbe törnek, a kibertechnológia percről percre fejlődik, de az utcák és a város újra vérben úsznak. A vámpírfajjal sikerült ugyan leszámolni, de senki nem gondolt egy újabb mutációra. A titokzatos és örökké kiszámíthatatlan ikerhatás újra a negyedbe költözött, és úgy tűnik sikerül kitörnie a városból. Ha ez bekövetkezik a megállíthatatlan folyamat a világ pusztulását eredményezheti. Csak az tud sikeresen küzdeni ellene, aki szembenézett már a félelmetes ellenséggel. Ezért a régi harcostársak szellemében újra kezdetét veszi a hajsza, ami csak egyféleképpen érhet véget.

Jackie Chan: Ikerhatás

Jackie Chan: Ikerhatás

Jackie Chan: Ikerhatás    08 March 2003
5.3
TMDb: 5.3/10 54 votes
Nézd online

Egy vámpírokkal teli izgalmas, ámde roppant mulatságos történet, melyben a nagy Jackie Chan is felbukkan, hogy újra és újra bizonyítsa számunkra istenadta kaszkadőrtehetségét! Amikor Reeve, a Vámpír Ellenes Liga tagja egy bevetés során elveszíti a társát és egyben a szerelmét, elhatározza, hogy soha többé nem szeret bele abba a nőbe, akivel együtt dolgozik. Ám a veszélyekkel teli és nehéz munkáját egy cseppet sem könnyíti meg az új társ felbukkanása, aki nemcsak, hogy nagyon csinos, de egész egyszerűen rajong Reeve-ért. S az már csak hab a tortán, amikor kiderül, hogy a húga, Helen éppen a fő-vámpírcsalád egyik tagjába, Kazaf-ba lett szerelmes.

Jackie Chan: Bunyó a javából

Jackie Chan: Bunyó a javából

Jackie Chan: Bunyó a javából    10 September 1980
5.8
TMDb: 5.8/10 54 votes
Nézd online

Jerry Kwan a harmincas évek Chicagójában próbál meg új életet kezdeni. Egy ázsiai bevándorlónak azonban nagyon nehéz munkát találni. Jerry hamarosan nehéz helyzetbe kerül, amikor egy veszélyes kapcsolatokkal rendelkező gengszter arra kényszeríti őt, hogy egy semmiféle szabályt nem ismerő mérkőzésen álljon ki az ő képviseletében. Kérdés, hogy vajon Jerry eleget tud-e tenni a kihívásnak... Bruce Lee halála után az író-rendező Robert Clouse mindent megtett azért, hogy megismételje a Sárkány közbelép (Enter the Dragon) c. film sikerét. Úgy gondolta, hogy egyedül Jackie Chan lehet Bruce Lee utódja, és kifejezetten az ő számára írta ezt a filmet. Döntését azóta igazolta az idő...

Jackie Chan: Fast, Funny and Furious

Jackie Chan: Fast, Funny and Furious

Jackie Chan: Fast, Funny and Furious    10 December 2002
6.8
TMDb: 6.8/10 2 votes
Első csapás

Első csapás

Első csapás    10 February 1996
6.4
TMDb: 6.4/10 187 votes
Nézd online

Chan nyomozó (Jackie Chan) hongkongi rendőrtiszt, akit a CIA és KGB is felbérel egy veszélyes ukrán nukleáris töltet visszaszerzésére. Jackie tehát elkezdi szétválogatni a rossz fiúkat a jóktól - mindezt könnyed, ám jól irányzott ütések s kiadós ólomeső közepette. Jackie kezében minden tárgy fegyverré válik, s a rossz fiúkat üldözve bejárja a fél világot, Ukrajnától Ausztráliáig. Ha kell, tengeralattjáróra pattan, snowboardozik vagy gólyalábon jár, miközben útját felváltva keresztezik emberevő cápák és ellenállhatatlanul szép lányok.

Jackie Chan: Akcióban

Jackie Chan: Akcióban

Jackie Chan: Akcióban    30 March 1999
7.1
TMDb: 7.1/10 29 votes
Nézd online

Ebben a lendületes összeállításban az akciófilmekből jól ismert Jackie Chan bepillantást enged filmjeinek kulisszái mögé, hogy feltárja megdöbbentő mutatványainak születését. Szemtanúi lehetünk azoknak a pillanatoknak, amikor pusztán egy hajszálon múlott az élete, legyen az zuhanás, karambol vagy robbanás. Kíséretében visszatérhetünk filmjeinek eredeti helyszínére, ahol elmondja milyen fizikai és lelki ráhangolódás előzi meg minden egyes jelenet forgatását. Számtalan közismert, valamint néhány korai filmjéből vett képsoron követhetjük végig saját jellegzetes stílusának kialakulását, de elképesztő részleteket is láthatunk legújabb filmjeinek forgatásáról. A hihetetlen bravúrok titkának megismerése mellett, a művész beszél arról, hogy mi készteti újra és újra arra, hogy kockáztassa az életét. A filmben megszólalnak hong-kongi és hollywoodi filmesek, és talán most először hallhatjuk Jackie családtagjait, akik a színész iránt érzett aggódásról beszélnek.

Az elveszett zsaru

Az elveszett zsaru

Az elveszett zsaru    17 January 1998
6.8
TMDb: 6.8/10 293 votes
Nézd online

Furcsa férfira (Jackie Chan) bukkannak a bennszülöttek a sivatagban. A különös idegennek fogalma sincs, mi a csudát keres azon a vidéken, ahol életében nem járt, hogy hívják, és főleg: kik azok, akik a sivatagba is utána jönnek, hogy megöljék. Talán titkos ügynök volt? Néhány nyomból hamarosan összeáll a kép, Whoami (Jackie Chan) rájön, hogy kommandós volt, akit társaival együtt átvertek, és ő a csapat egyetlen túlélője. Most már csak arra kell valahogy visszaemlékeznie, hogy mindezért kin kell bosszút állni.

Jackie Chan Adventures: The Search for the Talismans

Jackie Chan Adventures: The Search for the Talismans

Jackie Chan Adventures: The Search for the Talismans    01 January 2001
0
TMDb: 0/10 0 votes
Jackie Chan - Az ifjú mester

Jackie Chan - Az ifjú mester

Jackie Chan - Az ifjú mester    09 February 1980
7
TMDb: 7/10 65 votes
Nézd online

Sárkány és testvére, Tigris indulnak az oroszlántánc-versenyen, amely az ő iskolájuk és a rivális suli között zajlik. Nagy a tét, hiszen a nem nyerik meg a versenyt és az azzal járó pénzjutalmat, be kell zárni az iskolát. A nagy reménység,Tigris azonban balesetet szenved, és ezért Sárkánynak kell beállni a helyére. Hamarosan kiderül, hogy Tigris csak színlelte a balesetet, hogy átállhasson a rivális csapatba. Tigrist kirúgják az iskolából, ezért elbujdosik, a testvére pedig elindul, hogy megkeresse. A helyi rendőrfőnök egy szerencsétlen véletlen folytán összetéveszti Sárkányt egy veszélyes bűnözővel, és a nyomába ered.

Balhé Bronxban

Balhé Bronxban

Balhé Bronxban    30 January 1995
6.7
TMDb: 6.7/10 430 votes
Nézd online

Keung a bácsikája menyegzőjére érkezett Hongkongból New Yorkba. És ha már ott van, a nászút idejére szíves örömest beáll helyettesíteni a bronxi kiskereskedésbe. Amikor a helyi vagányok randalíroznak a vásártéren, nem hagyja magát, és puszta kézzel elagyabugyálja a fenegyerekeket. A megszégyenített banda bosszút esküszik: tör-zúz, és senkit sem kímél. Most már az egész környék jövője a tét. Mivel a rendőrség csak szemlélődik, a helybélieknek maguknak kell a kezükbe venni sorsukat.

Mennydörgés

Mennydörgés

Mennydörgés    08 September 1995
6.1
TMDb: 6.1/10 118 votes
Nézd online

Jackie az autógyár tanfolyamán a legkiválóbbak között végez és ismereteit édesapja hongkongi autószerelő üzemében kamatoztatja, s persze segít a rendőrségnek, hogy felszámolják az illegális autóversenyeket a város utcáin. A versenyek fő szervezője, Warner Kaugman (Thorsten Nickel) kihívja Jackie-t egy versenyre. Megegyeznek, hogy egy Japánban hivatalos nemzetközi versenyen állnak ki egymás ellen. Hamarosan kezdetét veszi az életre-halálra szóló futam.

Rettenthetetlen hiéna

Rettenthetetlen hiéna

Rettenthetetlen hiéna    17 February 1979
6.5
TMDb: 6.5/10 51 votes
Nézd online

Chan Lung, az ifjú kung-fu harcos egy kis faluban él, ahol egy szép napon megjelenik nagyapja és a tanító, Chan-mester. Az öreg a Chin-dinasztia terrorjától való félelmében szökött meg az otthonából. Az ifjú Chan segíteni próbál, de nagyapja megtiltja neki. A fiú azonban az intelmek ellenére utcai harcokba keveredik a félelmetes Ching-dinasztia tagjaival, ahol is a szeme láttára végeznek a nagyapjával. Az ifjú harcos bosszúvágytól hajtva követi a gyilkosokat, és egy végső leszámolásban győzedelmeskedik felettük.

Kamukém

Kamukém

Kamukém    18 January 2001
5.7
TMDb: 5.7/10 203 votes
Nézd online

Buck Yuen élete nem is lehetne unalmasabb: eladóként dolgozik, így nem csoda, hogy már nappal is csak álmodozik. Egy nap, ösztöneire hallgatva egy gyanús férfi nyomába ered. Amikor rájön, hogy a férfi a közeli ékszerüzlet kirablására készül, vakmerően fejest ugrik az akcióba, hogy meghiúsítsa a rabló tervét. Később találkozik Liuval, a magánnyomozóval, aki meggyőzi, hogy bújjon egy rendkívül gazdag üzletember rég eltűnt fiának a bőrébe. Buck belemegy a dologba, ám nem is sejti, hogy milyen macska-egér játszmába keveredett...

Shaolin kígyó és daru művészete

Shaolin kígyó és daru művészete

Shaolin kígyó és daru művészete    08 March 1978
6.8
TMDb: 6.8/10 29 votes
Nézd online

A Shaolin stílus nyolc legnagyobb mestere könyvet ír az általuk kidolgozott Kígyó és Daru változatról. A Shaolinnak ez a része jelenti a kung-fu legveszedelmesebb irányvonalát, így nem csoda, hogy sokan áhítoznak a könyvben szereplő tudásra. Miután a mesterek befejezik a könyvet, egy titokzatos csoport emberei meggyilkolják mind a nyolcukat, és ellopják a könyvet. Egyedül egy fiatal harcos tudja a könyvet visszaszerezni, a helyzet azonban korántsem könnyű...

Leszámolás Tokióban

Leszámolás Tokióban

Leszámolás Tokióban    22 March 2009
6.6
TMDb: 6.6/10 102 votes
Nézd online

Nick (Jackie Chan), a nincstelen kínai gépszerelő azért érkezik Tokióba, hogy megtalálja elveszett szerelmét, Xiu-xiut, akinek a nagyvárosban veszett nyoma. A metropolisz sötét sikátorait járva Nick rövidesen a saját bőrén tapasztalja, hogy a helyi maffia milyen kegyetlenül bánik a mindenki által megvetett kínai bevándorlókkal. Mikor tudomást szerez arról, hogy Xiu-xiut egy feltörekvő jakuzafőnökhöz kényszerítették feleségül, úgy érzi, bosszút kell állnia ? nemcsak saját menyasszonya elvesztéséért, hanem az összes sérelemért, amely őt és a honfitársait érte Tokió kegyetlen világában. A Jackie Chan főszereplésével készült Leszámolás Tokióban kőkemény bűnügyi thriller, mely a villódzó neonhirdetések fénye mögött rejlő sötét alvilágot tárja elénk kíméletlen őszinteséggel.

A nagy balhé 2

A nagy balhé 2

A nagy balhé 2    19 August 1987
7
TMDb: 7/10 86 votes
Nézd online

Folytatódik Jackie Chan egyik leglátványosabb és legviccesebb filmje, a Nagy balhé. Hősünknek most sincs könnyű dolga, hisz nem csak az első részben már (le)szerepelt kalózokkal kényszerül szembenézni, hanem összeütközésbe kerül a város korrupt rendőreivel is. És ha még ez sem lenne elég, szegény feje egy forradalmi csoportosulással is szembe kerül. A film nem szűkölködik lélegzetelállító akrobata-mutatványokban, melyek közül talán a legemlékezetesebb, amikor Chan Buster Keaton előtt tisztelegve, egy éppen omlásnak indult házfalon fut versenyt az idővel.

Lenyűgöző, svéd HD filmeket játszhatsz, vagy egy meggondolatlan válság, amikor számtalan DVDR Blu-Ray filmet töltesz le. Sokan tudják, hogy rendkívül veszélyes egy olyan ország kijelölése, amely elveszíti érdeklődését a weben. Számomra ez csak azért van, mert az extra filmek és műsorok túlságosan folyamatosak. Az utolsó üzenet, új oldalakat ürítünk ki. Meg kell rágalmazni, hogy nem rossz, nincs mosoly. De a kockázata az, hogy az integrált is infernal minősítő. De amikor megtalálja magát, felkészítheti az életre. Koherenciájával felkeltettem ezt a helyet. Győződjön meg róla, hogy ezt az ebhebe-t is megragadja a kedvenceiben, és leginkább későn érkezik.

Ezután felsorolok egy olyan listát, amely jelzi, hogy nagyvonalú preferenciát mutatnak be a hitelhez, és hogy ismert. Valójában azért, mert látogatóink mobil filmeket adnak hozzá, hogy megvizsgálják, ezt kalibrálják és ajánlották, amikor az adatbázisnak részt kell vennie a fecskendők készítésében. Ellenkező esetben a vagyonelemeket napi, magas selejtezőkre és pozitív gazdagságra osztják. Ne felejtsd el eljutni a tündérek tele minden történetre a mirliflore, a damoiseau hátán. Gyere, makacssággal, mert elmélyíti az új lehetőségeket, mert a helyzetet óriásian agitálták. Ha Ön magához kapcsolta ezt az ephebe-t, akkor csak a Facebook és a Twitter között oszthatja meg a társas könyvtárat.