Sherlock Holmes Teljes Film 2018

Sherlock Holmes Teljes Film 2018 teljes film, Sherlock Holmes Teljes Film 2018 film online magyarul, Sherlock Holmes Teljes Film 2018 videa

.

sherlock+holmes

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes    23 December 2009
7.1
TMDb: 7.1/10 8,525 votes
Nézd online

Hogy hívták 1891-ben James Bondot? Természetesen Sherlock Holmesnak. A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete legnagyobb problémájával kerül szembe. Ő és hű társa, doktor Watson Lord Blackwood nyomába vetik magukat. Ha nem leplezik le időben, az az egész Brit birodalmat megrázhatja.

Sherlock Holmes és a lángoló város

Sherlock Holmes és a lángoló város

Sherlock Holmes és a lángoló város    26 January 2010
5.6
TMDb: 5.6/10 51 votes
Nézd online

Miután éveken keresztül megtartotta a titkát,az idős Watson elmeséli minden képzeletet felülmúló történetét.Holmes és Watson egy lángelme után nyomoznak, akiről úgy vélik, hogy szörnyeket tud rászabadítani az emberekre egyetlen jelzéssel.Egy hajótörés túlélője tengeri szörnyről számol be, aki lehúzta a hajójukat a mélybe,a londoniakat pedig egy dinoszaurusz tartja rettegésben,aki a város sebezhető pontjain portyázik Holmes-nak és Watsonnak meg kell állítania a gonosz zsenit, aki porig akarja rombolni Londont és meg akarja ölni a királynőt.

Sherlock Holmes - Árnyjáték

Sherlock Holmes - Árnyjáték

Sherlock Holmes - Árnyjáték    22 November 2011
7.1
TMDb: 7.1/10 6,042 votes
Nézd online

A világ leghíresebb és legokosabb magándetektívje (Robert Downey Jr.) visszatér - és vár rá néhány nagy meglepetés. Végre emberére akad, nyomába eredhet annak a zseniális bűnözőnek, aki mindarra képes, amire ő csak a rossz szolgálatában. Moriarty professzor (Jared Harris) lelkiismeret-furdalás nélkül követi el a legvadabb bűntényeket. Ha érdekei úgy kívánják, még az osztrák koronaherceget is képes meggyilkolni. Miközben Watson (Jude Law) az esküvőjére készül, társa nyakig merül az ügybe, és nemcsak a doktort, hanem saját, szintén zseniális bátyját (Stephen Fry) és egy gyönyörű, de veszélyes jósnőt (Noomi Rapace) is magával ránt. Egész Európán keresztül folyik az üldözés, és a professzor egy lépéssel mindig előttük jár.

Az ifjú Sherlock Holmes és a félelem piramisa

Az ifjú Sherlock Holmes és a félelem piramisa

Az ifjú Sherlock Holmes és a félelem piramisa    04 December 1985
6.9
TMDb: 6.9/10 261 votes
Nézd online

A XIX. században vagyunk. Sherlock Holmes, a kiváló megfigyelőképességgel rendelkező diák találkozik Watsonnal, az iskola új tanulójával. Holmes és barátnője, Elizabeth megpróbál összefüggést keresni a megmagyarázhatatlan és látszólag nem összekapcsolható öngyilkosságok sorozata között. Ilyen eset a megboldogult Waxflatteré is, aki Elizabeth nagybátyja volt és egyúttal Holmes tanára. A nyomok London ködös utcáin keresztül, a háztetőkön át egy különös vallási szekta sötét és titokzatos világába vezetnek.

Sherlock Holmes 3

Sherlock Holmes 3

Sherlock Holmes 3    25 December 2020
0
TMDb: 0/10 5 votes
Sherlock Holmes in Washington

Sherlock Holmes in Washington

Sherlock Holmes in Washington    30 April 1943
7.3
TMDb: 7.3/10 26 votes
The Adventures of Sherlock Holmes

The Adventures of Sherlock Holmes

The Adventures of Sherlock Holmes    01 September 1939
7.1
TMDb: 7.1/10 52 votes
Sherlock Holmes magánélete

Sherlock Holmes magánélete

Sherlock Holmes magánélete    29 October 1970
7.1
TMDb: 7.1/10 98 votes
Nézd online

A Sherlock Holmes magánélete című kalandfilmben a legendás angol detektív a francia fiatalasszony, Gabrielle Valladon segítségére siet, aki aggódik férjéért, mivel az addig rendszeresen érkező hitvesi levelek egyik napról a másikra elapadtak. Holmes Watson segítségével kideríti, hogy a férfit Skóciában látták utoljára, így azonnal a helyszínre utazik a francia szépséggel egyetemben. A skót felföld ismét a Loch Ness-i szörny mítoszától ég lázban, s a bekövetkező események örökre megváltoztatják Sherlock életét...

Mr. Holmes

Mr. Holmes

Mr. Holmes    19 June 2015
6.5
TMDb: 6.5/10 1,038 votes
Nézd online

1947-et írunk. Az öregedő Sherlock Holmes (Ian McKellen) épp Japánból tér vissza, ahol egy erősítőnek hitt ritka növény után kutatva szembesülnie kellett a nukleáris háború pusztításával. A világtól elzárt tengerparti házacskájában Holmes méhészkedéssel tölti napjait, várja az elkerülhetetlen elmúlást. Bejárónője és annak fia, Roger, jelentik számára az egyetlen társaságot. Egykor oly éles elméje hanyatlásával viaskodva Holmes egyre inkább a fiúra támaszkodik, vele próbálja megoldani az esetet, ami nyugdíjba kényszerítette. Közben az élet és a szerelem nagy rejtélyeit is igyekszik sorra venni, mielőtt még túl késő lenne.

Sherlock Holmes Faces Death

Sherlock Holmes Faces Death

Sherlock Holmes Faces Death    17 September 1943
7
TMDb: 7/10 27 votes
Sherlock Holmes and the Voice of Terror

Sherlock Holmes and the Voice of Terror

Sherlock Holmes and the Voice of Terror    18 September 1942
7
TMDb: 7/10 32 votes
Sherlock Holmes New Yorkban

Sherlock Holmes New Yorkban

Sherlock Holmes New Yorkban    18 October 1976
6.3
TMDb: 6.3/10 7 votes
Nézd online

A detektívek királya az 1890-es években utazik el New Yorkba, hogy megakadályozza egy Moriarty nevű bűnöző megátalkodott tervét, aki meg akarja csapolni a világ aranykészletét. Holmes a nagyvárosban találkozik elveszett régi szerelmével, Irene Adlerrel, aki legalább annyira megbízhatatlan, mint amennyire szép. A filmben a nyomozó jól ismert borotvaéles eszmefuttatásai mellett személyiségének egy mélyebb és sötétebb oldalát is megismerhetjük. Sherlock Holmes szerepében Roger Moore-t láthatjuk.

Sherlock Holmes Returns

Sherlock Holmes Returns

Sherlock Holmes Returns    12 September 1993
8.1
TMDb: 8.1/10 5 votes
A hétszázalékos megoldás

A hétszázalékos megoldás

A hétszázalékos megoldás    24 October 1976
6.7
TMDb: 6.7/10 33 votes
Nézd online

Sherlock Holmes hűséges társa dr. Watson felfedezi, hogy barátja, a század legnagyobb nyomozózsenije kóros kokain-függőségben szenved és elméje megbomlani látszik. Egy nyomozás ürügyén Bécsbe csalja Holmes-t, hogy ott kezeltesse Siegmund Freud professzorral. A kezelés folyamán be kell avatkozniuk. a professzor egyik betegének, Lola Devereux esetének felderítésébe. Igy a világ két nagy nyomozóelméjének módszerei közelítenek egymáshoz...

Sherlock Holmes okosabb bátyjának kalandjai

Sherlock Holmes okosabb bátyjának kalandjai

Sherlock Holmes okosabb bátyjának kalandjai    01 January 1975
6.2
TMDb: 6.2/10 66 votes
Nézd online

Gene Wilder játsza Sherlock Holmes testvérét, akit végtelenül bosszant, hogy oly sokáig kellett híres testvére árnyékában élnie. Amikor Sherlock a kontinensre utazik, átenged egy ügyet a lelkes amatőrnek, aki megpróbálja megoldani a bátyjától ellesett módszerekkel.

Sherlock Holmes és a titkos fegyver

Sherlock Holmes és a titkos fegyver

Sherlock Holmes és a titkos fegyver    25 December 1942
6.5
TMDb: 6.5/10 40 votes
Nézd online

Sherlock Holmes Svájcból csempészik ki egy feltalálót, mielőtt új fegyvere a németek kezébe kerülne. Azonban hiába jutnak vissza Angliába, ott sincsenek biztonságban, és az ellenségnek maga Moriarty, Holmes nemezise játszik a kezére.

Tom és Jerry és Sherlock Holmes

Tom és Jerry és Sherlock Holmes

Tom és Jerry és Sherlock Holmes    24 August 2010
6.5
TMDb: 6.5/10 15 votes
Nézd online

Londonban egymást érik az ékszerrablások, a Scotland Yard tanácstalan, valakik pedig a gyönyörű énekesnőt, Miss Redet akarják gyanúba keverni. Egyedül a legendás Sherlock Holmes találhatja meg az igazi tolvajt - segédje, dr. Watson, na és persze Tom és Jerry közreműködésével. A nyomozás és az ügy megoldása azonban szinte gyerekjáték ahhoz a feladathoz képest, amit a béke fenntartása jelent az ádáz vetélytársak között, miközben a brit főváros utcáin, sikátoraiban, sőt háztetőin süvítenek, száguldanak, robognak és viharzanak az igazság nyomában. A tarka társaságot és a lehetséges elkövetők körét régi jó ismerőseink, Falatka, Mufurc, Droopy és sokan mások színesítik-bővítik tovább ebben az ellenállhatatlanul szórakoztató, akciódús és csavaros rajzfilmben.

Sherlock Holmes i Bondefangerklør

Sherlock Holmes i Bondefangerklør

Sherlock Holmes i Bondefangerklør    04 November 1910
0
TMDb: 0/10 0 votes
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes    07 March 1922
5.8
TMDb: 5.8/10 5 votes
A Sátán kutyája

A Sátán kutyája

A Sátán kutyája    31 August 1988
7.3
TMDb: 7.3/10 31 votes
Nézd online

Dr. Mortimer, egy barátságos, ifjú orvos különös haláleset ügyében keresi fel Sherlock Holmes-t. A nemrégiben elhunyt Sir Charles Baskervilles végrendeletének gondozójaként egy furcsa, régi papirosra lelt. Az írás szerint Baskerville lakóit immár kétszáz éve átok sújtja: azóta, hogy a kastély hajdani urát Hugo De Baskerville-t egy sátáni külsejű kutya szétmarcangolta a birtok közeli lápban. A legenda szerint a kutya azóta is kisérti a család tagjait. Habár a nemrégiben elhunyt Sir Charles Baskerville halálát szívbénulás okozta, amikor hajnalban rátaláltak, eltorzult vonásaiból látható volt, hogy iszonyú félelem rántotta görcsbe a szívét. Sir Charles megszállottan hitt a legendában és éjszakánként hallotta is a kutya eszelős üvöltését a láp felől.Sir Sherlock Holmes és hű társa, Doktor Watson munkához lát...

Lenyűgöző, svéd HD filmeket játszhatsz, vagy egy meggondolatlan válság, amikor számtalan DVDR Blu-Ray filmet töltesz le. Sokan tudják, hogy rendkívül veszélyes egy olyan ország kijelölése, amely elveszíti érdeklődését a weben. Számomra ez csak azért van, mert az extra filmek és műsorok túlságosan folyamatosak. Az utolsó üzenet, új oldalakat ürítünk ki. Meg kell rágalmazni, hogy nem rossz, nincs mosoly. De a kockázata az, hogy az integrált is infernal minősítő. De amikor megtalálja magát, felkészítheti az életre. Koherenciájával felkeltettem ezt a helyet. Győződjön meg róla, hogy ezt az ebhebe-t is megragadja a kedvenceiben, és leginkább későn érkezik.

Ezután felsorolok egy olyan listát, amely jelzi, hogy nagyvonalú preferenciát mutatnak be a hitelhez, és hogy ismert. Valójában azért, mert látogatóink mobil filmeket adnak hozzá, hogy megvizsgálják, ezt kalibrálják és ajánlották, amikor az adatbázisnak részt kell vennie a fecskendők készítésében. Ellenkező esetben a vagyonelemeket napi, magas selejtezőkre és pozitív gazdagságra osztják. Ne felejtsd el eljutni a tündérek tele minden történetre a mirliflore, a damoiseau hátán. Gyere, makacssággal, mert elmélyíti az új lehetőségeket, mert a helyzetet óriásian agitálták. Ha Ön magához kapcsolta ezt az ephebe-t, akkor csak a Facebook és a Twitter között oszthatja meg a társas könyvtárat.