Videa Film T 34

Videa Film T 34 teljes film, Videa Film T 34 film online magyarul, Videa Film T 34 videa

.

t

T-34

T-34

T-34    27 December 2018
4.8
TMDb: 4.8/10 132 votes
Nézd online

1944-ben egy félig elpusztult T-34 tankban sikerült megszöknie a német fogságból egy csoport bátor orosz katonának. Ez volt a felejthetetlen bátorság , a heves harcok, a törhetetlen szeretet, a legendák és csodák ideje.

Isn't It Romantic

Isn't It Romantic

Isn't It Romantic    13 February 2019
6.4
TMDb: 6.4/10 1,080 votes
Vaksötét

Vaksötét

Vaksötét    25 August 2016
6.8
TMDb: 6.8/10 3,523 votes
Nézd online

Két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebpénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy a világtól visszavonultan él ő vak férfit, akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz. Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk. A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot.

Alice T.

Alice T.

Alice T.    01 May 2019
0
TMDb: 0/10 1 votes
A zűrhajó

A zűrhajó

A zűrhajó    14 July 2004
6.3
TMDb: 6.3/10 212 votes
Nézd online

Évszázadokkal azután, hogy az emberek megtelepedtek a Marson, 2304-ben támadás éri a Földet. A Mars hadserege meg akarja hódítani a kék bolygót. Metapha királynő és tanácsadói kifogytak az ötletekből, ráadásul az egész űrflottájuk megsemmisült pontosabban egy hajó megmaradt, a Surprise. Az ugyanis oly messze járt, hogy igazából senki sem hiányolta sem az űrhajót, sem annak meleg legénységét. Mialatt a földiek a puszta túlélésért küzdenek, Kork kapitány, Schrotty főmérnök és a vulkáni származású elsőtiszt, Mr. Spuck az éves Miss Waikiki szépségversenyre készülődik valahol az univerzum túlsó végén. Ekkor üzenet érkezik a Földről, amelyben hazahívják őket. A hiperhajtómű azonban meghibásodik, így végül Rock, az űrtaxis viszi a legénységet a Földre. A Surprise emberei kétségbeesett tervet kovácsolnak a bolygó megmentésére.

Dr. T és a nők

Dr. T és a nők

Dr. T és a nők    13 September 2000
4.8
TMDb: 4.8/10 132 votes
Nézd online

Dr. T. a világ legboldogabb embere: éjjel-nappal nők veszik körül. Ő Dallas leggazdagabb asszonyainak nőgyógyásza, páciensei és nővérkéi egyaránt rajonganak érte. De felesége, lányai, sógornője és unokahúgai is imádják. Azt hiszi, már mindent tud a nőkről, tehát mindent tud a világról. Aztán rájön, hogy semmit sem tud. És miközben lassan minden tönkre megy körülötte, azt is megtanulja, hogy a nők szeretete, bizalma és rajongása csak látszat. A nők nem kedvesek, szelídek és segítőkészek, inkább kiszámíthatatlanok, ingatagok, hisztérikusak és felkavarók. Bájos felesége megőrül, később válni akar, legmegbízhatóbb főnővére szintén megőrül és férjhez szeretne menni hozzá, golfoktatója kacér ajánlatokat tesz neki, lányai pedig egyre különösebb barátnőkkel kerülnek egyre közelebbi kapcsolatba. Dr. T. a nőknek köszönheti mindenét - és most a nőkkel együtt mindenét elveszíti.

Párizs ég?

Párizs ég?

Párizs ég?    26 October 1966
7.1
TMDb: 7.1/10 61 votes
Nézd online

1944 nyarán a különböző francia ellenállási csoportok egymással vitatkoznak, a majd felszabadított Párizs ellenőrzése felett, miközben a várost megszálló német főparancsnok, Dietrich von Cholitz olyan utasítást kap Hitlertől, hogy ha a szövetségesek túl közel kerülnének Párizshoz, gyújtsa fel a várost. A tábornok szereti Párizst, és halogatja a parancs végrehajtását.

T

T

T    06 March 2016
0.5
TMDb: 0.5/10 1 votes
T-Force - Pusztításra programozva

T-Force - Pusztításra programozva

T-Force - Pusztításra programozva    08 December 1994
5.9
TMDb: 5.9/10 8 votes
Nézd online

Terroristák foglalnak el egy amerikai követséget és a túszokat kezdik legyilkolni. A reménytelen helyzetben megérkezik a bűn elleni harc utolsó lehetőségeként létrehozott "Megsemmisítő osztag". Az öt kibernetikus katona villámgyorsan akcióba lép, és perceken belül mind a 30 terrorista halott. Sajnos a harcba meghal néhány túsz is, ezért leállítják a T-Force programot. A döntést a szupergyilkosok nem fogadják el, és hozzálátnak legyilkolni alkotóikat.

Stealing Rembrandt

Stealing Rembrandt

Stealing Rembrandt    17 May 2003
5.9
TMDb: 5.9/10 17 votes
Foglyok

Foglyok

Foglyok    02 April 1957
7.3
TMDb: 7.3/10 40 votes
Nézd online

Pat Brennan (Randolph Scott) egy kisebb fajta arizonai farmer, aki tenyészbika vásárlása céljából meglátogatja volt munkaadóját, akinél korábban munkafelügyelőként dolgozott. Volt munkaadója egy fogadást kínál fel számára: ha betöri a kiválasztott bikát, akkor viheti magával, ha viszont sikertelen a vadállat meglovagolásában, akkor Brennan a lovát veszíti el. Brennan gyalogosan és kissé fáradtan sétál hazafelé a saját birtokára és észreveszi, hogy egy postakocsi közeledik, amelyiknek a hajtója egy régi barátja, Rintoon (Arthur Hunnicutt). A postakocsinak két utasa van: Doretta (Maureen O'Sullivan) és Willard Mims (Henry Hubbard).

Kivétel és szabály

Kivétel és szabály

Kivétel és szabály    23 November 2016
5.9
TMDb: 5.9/10 233 votes
Nézd online

Hollywood, 1958. Marla Mabrey, kisvárosi szépségkirálynő és baptista szűzlány színésznő szeretne lenni. Vágya teljesülni látszik, amikor a milliárdos filmes, Howard Hughes szerződést ajánl neki. Mabrey Los Angelesbe utazik, ahol Hughes sofőrje, Frank Forbes várja, aki metodista és vőlegény. Első pillantásra egymásba szeretnek, ami nemcsak a vallásos meggyőződésüket teszi próbára, de ellenkezik Hughes szabályával is, miszerint a munkavállalóinak nem lehet semmiféle kapcsolata a színésznőivel.

Égessük le William Shatner-t

Égessük le William Shatner-t

Égessük le William Shatner-t    20 August 2006
6.6
TMDb: 6.6/10 17 votes
Don't Blink

Don't Blink

Don't Blink    18 September 2014
4.7
TMDb: 4.7/10 87 votes
Don't Knock Twice

Don't Knock Twice

Don't Knock Twice    03 February 2017
5.1
TMDb: 5.1/10 334 votes
Nézd online

Egy kétségbeesett édesanya megpróbál javítani kapcsolatán elhidegült lányával, ám eközben véletlenül belefutnak egy gyilkos démoni lénybe...

Párizs, szeretlek!

Párizs, szeretlek!

Párizs, szeretlek!    16 May 2006
6.8
TMDb: 6.8/10 365 votes
Nézd online

Huszonkét rendező, tizennyolc rövid történet, és egy egész estés szerelmi vallomás a fények és a szerelem városáról, Párizsról. Valamennyi történet a francia fővárosban játszódik, ahol a világ minden részéből érkezett rendezők és sztárok mesélnek a szeretetről és a szerelemről, amely hol elvarázsolja és ámulatba ejti az embert, vagy épp ellenkezőleg, szenvedést okoz neki. Az epizódokból megindító és felkavaró, különös és eleven nagyváros képe rajzolódik ki, ahol minden pillanatban kapcsolatok jönnek létre és érnek véget, kéz a kézben jár a szenvedés és a boldogság.

Ne nézz vissza

Ne nézz vissza

Ne nézz vissza    03 December 1973
7.1
TMDb: 7.1/10 325 votes
Nézd online

John és Laura Baxter Velencében élnek és dolgoznak. Megpróbálják túltenni magukat kislányuk tragikus halálán. Két spiritiszta vénkisasszony felajánlja, hogy segítenek nekik kapcsolatba lépni a vízbe fulladt gyerekkel. John elutasítja az ötletet, pedig álomszerű vízióiban gyakran felbukkan a kislány, amint az utcákat rója piros esőkabátjában, s ilyenkor feleségét is látja a halottas gondolán.

Buli az élet

Buli az élet

Buli az élet    12 June 1998
6.2
TMDb: 6.2/10 199 votes
Nézd online

Az érettségi bankett éjjelén sok minden kiderül négy év együttlét után. A buli felszínre hoz jó és rossz emlékeket egyaránt. Van, aki utolsó esélyét ragadja meg, hogy szerelmet valljon és van, aki négy év megaláztatásért akar revansot venni. A házigazda persze a legkevésbé sem engedheti el magát, hiszen bármelyik pillanatban kitörhet a botrány. Életre szóló buli ez, ahol reggelre egy kicsit mindenki más lesz.

T-Men

T-Men

T-Men    15 December 1947
6.5
TMDb: 6.5/10 26 votes
Don't Hang Up

Don't Hang Up

Don't Hang Up    22 October 2016
5.7
TMDb: 5.7/10 203 votes
Nézd online

Egy éjszakán néhány tizenéves alkoholos mámorban kitalál egy tréfát, azonban miután egy rejtélyes idegen ellenük fordítja a játékok, az éjszaka szörnyű rémálomba csap át...

Lenyűgöző, svéd HD filmeket játszhatsz, vagy egy meggondolatlan válság, amikor számtalan DVDR Blu-Ray filmet töltesz le. Sokan tudják, hogy rendkívül veszélyes egy olyan ország kijelölése, amely elveszíti érdeklődését a weben. Számomra ez csak azért van, mert az extra filmek és műsorok túlságosan folyamatosak. Az utolsó üzenet, új oldalakat ürítünk ki. Meg kell rágalmazni, hogy nem rossz, nincs mosoly. De a kockázata az, hogy az integrált is infernal minősítő. De amikor megtalálja magát, felkészítheti az életre. Koherenciájával felkeltettem ezt a helyet. Győződjön meg róla, hogy ezt az ebhebe-t is megragadja a kedvenceiben, és leginkább későn érkezik.

Ezután felsorolok egy olyan listát, amely jelzi, hogy nagyvonalú preferenciát mutatnak be a hitelhez, és hogy ismert. Valójában azért, mert látogatóink mobil filmeket adnak hozzá, hogy megvizsgálják, ezt kalibrálják és ajánlották, amikor az adatbázisnak részt kell vennie a fecskendők készítésében. Ellenkező esetben a vagyonelemeket napi, magas selejtezőkre és pozitív gazdagságra osztják. Ne felejtsd el eljutni a tündérek tele minden történetre a mirliflore, a damoiseau hátán. Gyere, makacssággal, mert elmélyíti az új lehetőségeket, mert a helyzetet óriásian agitálták. Ha Ön magához kapcsolta ezt az ephebe-t, akkor csak a Facebook és a Twitter között oszthatja meg a társas könyvtárat.